Fijn Wonen in de Zeeheldenbuurt

Voor BrabantWonen gaan wij 24 woningen realiseren aan de Willem Barendszstraat in Oss. Het gaat om 24 tweelaags met kap woningen die voornamelijk in de woningfabriek gerealiseerd worden en vervolgens op locatie geassembleerd. De woningen vervangen 22 oude woningen op deze locatie. De woningen bieden alle ruimte voor gezinnen met drie slaapkamers en een badkamer met extra toilet op de eerste verdieping. 

AG NOVA Architecten heeft het ontwerp verzorgd. De woningen hebben een moderne stijl, maar zijn aan de buitenkant allemaal net even anders. Dit zorgt voor een speels effect dat heel goed in de wijk past.

De buurt

De woningen komen te staan in de Zeeheldenbuurt. Een buurt waar alle voorzieningen te vinden zijn die de bewoners nodig hebben. Denk aan winkels, restaurants scholen en sportverenigingen. Het centrum van Oss is slechts tien minuten fietsen. Het trein- en busstation is in 5 minuten (met de fiets) te bereiken. 

Artist Impression van de woonwijk in Oss. Je ziet vanuit een vogelvlucht perspectief de rijen woningen die wij realiseren

Meer weten over dit project?