Fijn Wonen in Oudenbosch

In Oudenbosch is het straks fijn wonen. Daar waar de voetballers van Victoria'03 vroeger hun doelpunten maakten, realiseert Fijn Wonen 22 woningen in het plan Groene Vaart. Het gaat om 6 eenlaags met kap woningen en 16 woningen van het type tweelaags met kap. Het nieuwbouwproject Groene Vaart is, de naam zegt het al, een woonwijk vol groenvoorzieningen. De woningen krijgen allemaal een tuin en zijn duurzaam gebouwd. Daarbij is er in de wijk veel ruimte voor groen en water.

Groene Vaart ligt aan de rand van het dorp, met aan de ene kant het bosgebied Pagnevaart en aan de andere kant alle voorzieningen die het dorp te bieden heeft. Roosendaal, Bergen op Zoom en Breda liggen ook niet ver van de woonwijk af. 

Veelzijdige woonwijk

De woningen die wij hier realiseren zijn van alle gemakken voorzien, hebben een ruime indeling en een hoog afwerkingsniveau. Met de eenlaags met kap woningen en de tweelaags met kap woningen wordt een brede doelgroep aangesproken. Er komen rijwoningen, twee-onder-een-kap en drie-onder-een-kap woningen. Door dit gevarieerde aanbod wordt de wijk echt een woonwijk voor jong en oud. 

Artist Impression van een rij tweelaags met kap woningen met verschillende kleuren gevelstenen. Deze worden gerealiseerd in Oudenbosch
Artist Impression van de tweelaags met kap woningen met tuitgevel, met een bruine gevelsteen, in Oudenbosch
Artist Impression van drie tweelaags met kap woningen met een rode gevelsteen die we gaan realiseren in Oudenbosch

Locatie

ame>

Meer weten over dit project?