Zwolle | 46 woningen

In samenwerking met gebiedsontwikkelaar VanWonen worden binnenkort 46 woningen gerealiseerd in De Tippe in Zwolle. Het gaat om 46 betaalbare en energiezuinige woningen in het project Fijneburen in de wijk Stadshagen in Zwolle. De woningen worden ontworpen door AG NOVA Architecten.

Het project Fijneburen omvat overwegend betaalbare en energieneutrale (BENG 3 = 100% energieneutraal) woningen, gericht op starters op de woningmarkt. Er komen 16 hoekwoningen en 30 tussenwoningen. De woningen variëren in grootte van circa 84 m2 tot circa 127 m2. Alle woningen hebben een eigen voor- en achtertuin en tellen twee of drie slaapkamers.

Thuis in de Tippe

De Tippe is vind je in Stadshagen. Een jonge en diverse wijk in Zwolle waar je alles vindt wat je nodig hebt om fijn te kunnen wonen. De woningen in deze groene wijk worden duurzaam gebouwd, met oog op wat nu en later belangrijk is voor natuur en klimaat. De Fijn Wonen-woningen die hier gebouwd gaan worden sluiten met het BENG 3 concept hier perfect op aan. En met het ontwerp van AG NOVA Architecten passen de woningen goed in het dorpse karakter van de woonwijk. 

Locatie

Mireille Jeurnink en Menso Oosting ondertekening in Zwolle

De Tippe verwelkomt 46 betaalbare Fijn Wonen-woningen

Op maandag 25 september 2023 tekenden Mireille Jeurnink, directeur Vastgoedontwikkeling VanWonen en Menso Oosting, directeur Fijn Wonen, de samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van 46 woningen, project 'Fijnburen', in De Tippe in Zwolle. Dit gebeurde op de locatie waar het project in 2024 vorm gaat krijgen.

Meer weten over dit project?