BewonersverhalenCirculair bouwen
9-2-2022Door Marrit de Haan

Woensdag 9 februari kregen Daniëlle en haar vriend Yorick dan eindelijk de sleutels van hun allereerste én gloednieuwe koopwoning op Woonpark 't Laar in het Noord-Hollandse Julianadorp. Fijn Wonen-coach Isabel Pedersen en projectuitvoerder Jelle Talsma stonden voor deze bijzondere gelegenheid paraat met taart en bloemen en in de woning werd er natuurlijk geproost op deze mooie mijlpaal!

Voor, en in samenwerking met, Van Wijnen realiseerden we hier de afgelopen tijd (naast 20 huurwoningen) ook 26 koopwoningen. Het betreft int geval dus in totaal 46 Fijn Wonen-woningen van het 201 woningtype. Dit woningtype is uitgevoerd als twee lagen met een kap en staat bekend als onze meest gekozen gezinswoning. Van een drive-thru door de wijk om de start van de bouw van de laatste woningen te vieren tot een kijk- en meetdag met een heuse barista inclusief eigen koffiekar op locatie: Daniëlle en Yorick hebben het allemaal meegemaakt en het heel bouwproces als erg fijn ervaren.

''Het is onze eerste koopwoning dus dat is extra spannend maar ook extra leuk! We hebben voor de verhuizing een strakke planning gemaakt en rond 10 maart willen we er heel graag gaan wonen. De muren worden nog gespoten en ook de lichtgrijze gietvloer wordt binnenkort op de gehele benedenverdieping gegoten. We kunnen in ieder geval niet wachten om er een hele fijne plek van de maken.''


Benieuwd naar alle avonturen van dit stel en hoe ze deze Fijn Wonen-woning omtoveren tot een waar paleisje? Volg hun dagelijkse updates omtrent het verbouwen, klussen, inrichten en stylen via het Instagramaccount: luckynumber.49.

Op pad met Ferry

Fijn, je hebt de sleutels van je Fijn Wonen-woning eindelijk in handen! Maar, wat is de volgende stap..? Voor Daniëlle en Yorick werd dit moment werkelijkheid en hoe ze daarmee omgingen? Heel relaxed! Fijn Wonen-coach Ferry zocht ze op in Julianadorp en vroeg ze in hun (toen nog) lege en kale casco het hemd van het lijf over o.a. hun verbouw-, klus- en inrichtplannen. 

Kijk je mee?

Een kijkje achter de schermen

Taart en bloemen door Jelle Talsma en Isabel Pedersen
Taart en bloemen voor Danielle en Yorick
Proost voor Danielle en Yorick
Sleutels voor Yorick van Deutekom
Fijn Wonen-mini in Julianadorp