NieuwsCirculair bouwen
26-5-2021Door Marrit de Haan

Wat organiseer je als je alle kopers van een nieuwbouwproject toch bij elkaar wilt hebben in deze tijd? Precies, en drive-thru door hun nieuwe woonwijk! In Julianadorp is de bouw van de laatste woningen op Woonpark ’t Laar van start gegaan. In totaal ontwikkelt en bouwt Van Wijnen hier ruim 230 nieuwbouwwoningen, waarvan de laatste 46 Fijn Wonen-woningen nu gebouwd worden. Het gaat om 26 koop- en 20 huurwoningen. Om dit op een feestelijke, maar toch gepaste manier te vieren, is er op woensdag 26 mei een drive-thru georganiseerd voor de kopers van een woning.

Drive-thru

De kopers van laatste rijwoningen werden extra in het zonnetje gezet. Zij werden uitgenodigd voor een drive-thru om te vieren dat de bouw van hun woning is gestart. In hun eigen auto reden de kopers een route over de bouwlocatie. Bij de ene stop ontvingen zij een pakketje met lekkernijen en bij de andere halte konden zij een persoonlijk aandenken achterlaten in een fles. Deze message in a bottle werd vereeuwigd onder de fundering van hun toekomstige woning.

Kant-en-klare woningen

De 46 rijwoningen zijn woningen van het innovatieve woonproduct Fijn Wonen.

''Het zijn woningen die betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig zijn, op locatie worden samengesteld middels kant-en-klare elementen en hierdoor een korte bouwtijd hebben.''

 

Alle woningen zijn gasloos en van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan vloerverwarming en een warmwaterpomp. De verwachting is dat de kopers begin 2022 de sleutel krijgen van hun duurzame woning. 


Nu in verkoop

Woonpark ’t Laar ligt te midden van groen en natuur. In totaal telt de wijk ruim 230 nieuwbouwwoningen, waarvan het merendeel al is gebouwd. Een aantal twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije bouwkavels vormen het sluitstuk van Woonpark ’t Laar. Meer informatie over deze nieuwe woonwijk is hier te vinden.

Drive-thru Julianadorp
Drive-thru Julianadorp
Drive-thru Julianadorp