NieuwsCirculair bouwen
14-4-2020Door Tineke Keidel

Nieuw: Online bouwproject plannen, samenstellen en offerte aanvragen

Zojuist hebben we via Fijn.com onze gloednieuwe online tool gelanceerd. Een online dienst waarmee je als medewerker van een woningcorporatie een woningbouwproject online samenstelt en snel en eenvoudig de offerteaanvraag bij ons indient. In de tool krijg je bovendien inzicht in het volledige kostenplaatje en de beschikbare bouwperiodes.

Snel en eenvoudig jouw offerte

Niet eerder was het plannen en samenstellen van een woonwijk zo transparant, eenvoudig en duidelijk: Op welke locatie dan ook, jij bent met onze nieuwe online dienst zelf regisseur van jouw nieuwe woonwijk. Jij kiest de woningen en opties die bij jouw visie passen. We geven je direct inzicht in de kosten van de woonwijk en de beschikbare bouwperiodes. Wanneer alles naar tevredenheid is, vraag je snel en eenvoudig de offerte bij ons aan. Wij gaan direct voor je aan de slag en plannen een afspraak met je in om de offerte door te nemen.

Jij hebt de regie

In een groeiende digitale wereld is dit de toekomst: het online bestellen van woningen. En onze offertetool is nog maar de eerste stap. Heb jij plannen voor een nieuwe woonwijk? Ga dan naar fijn.com/online-offerte-aanvragen en ga direct aan de slag met het realiseren van jouw plannen. Jij hebt de regie, en dat is fijn!

Plannen, samenstellen en offerte aanvragen

Online offerte aanvragen
Online offerte aanvragen
Online offerte aanvragen