NieuwsCirculair bouwen
16-4-2021Door Marrit de Haan

Fijn Wonen realiseert op dit moment haar eerste project in Zeeland en dat mag iedereen weten! Daarom was er 14 en 15 april ‘open huis’ in Vlissingen, waar we voor Credit Linked Beheer in totaal 21 woningen van het 301-woningtype realiseren.

Tijdens deze dagen ontvingen we diverse woningcorporaties, beleggers en ontwikkelaars die werkzaam zijn in de regio Zeeland in één van deze Fijn Wonen-woningen. Hier konden zij met eigen ogen zien hoe onze comfortabele en energieneutrale woningen in elkaar steken en namen wij hen mee in de wereld van betaalbare én toekomstbestendige woningen. Zij hebben kunnen zien wat de kwaliteit is van onze woningen en hoe innoverend ons woonproduct daadwerkelijk is. Wij kijken daarom uit naar veel, nieuwe samenwerkingen! Want alleen samen kunnen we het woningtekort in Nederland aanpakken. Dit alles doen we natuurlijk op een niét normale manier. 

''Het waren zeer succesvolle dagen in Vlissingen. We kregen goede respons van de uitgenodigde medewerkers van woningcorporaties, ontwikkelaars en beleggers en dit smaakt zeker naar mee. Reken maar op een follow up!''

Bekijk de aftermovie

We kijken terug op een geslaagd ‘open huis’ in Vlissingen! In de aftermovie die hiernaast te bekijken is, blikken we terug op deze dagen waarin we, uiteraard op gepaste afstand, onze Fijn Wonen-woningen lieten zien aan diverse partijen uit de regio. Deze woningen realiseren we op dit moment in het Scheldekwartier in het project Broederband en zijn uitermate geschikt voor de vrije sector huur. Over een niet al te lange periode zullen de woningen afgeleverd worden aan de nieuwe bewoners.