NieuwsCirculair bouwen
3-2-2022Door Marrit de Haan

Donderdagmiddag 3 februari vond er in het Gelderse Dinxperlo een servicedag voor alle bewoners en andere, betrokken partijen plaats. Onder het genot van een vers frietje uit de frietkraam van Peter's Party Service (van 'van A naar Peter') kwam iedereen middenin de wijk bijeen en werd het project van in totaal 14 woningen die we hier voor De Woonplaats realiseerden gezamenlijk afgesloten.

''We zijn blij met het eindresultaat en trots op deze wijk vol duurzame Fijn Wonen-woningen'' aldus het tevreden ontwikkelteam van uitvoerders, project- en accountmanagers.

Tijdens zo'n servicedag worden de allerlaatste puntjes op de 'i' gezet wat betreft de afgeleverd woningen en kunnen de nieuwe bewoners van een wijk elkaar treffen en in gesprek over het wonen in een Fijn Wonen-woning. 

Op pad met Ferry

Het is de hoogste tijd om weer eens op pad te gaan met Fijn Wonen-coach Ferry. Deze keer neemt hij ons mee tijdens de servicedag aan de Nieuwstraat in het Gelderse Dinxperlo. Voor De Woonplaats leverden we hier in het najaar van 2021 in totaal 14 duurzame huurwoningen af, en hoe deze er inmiddels, bewoond en al, uitzien?

Ferry laat je het graag zien!

En zo zag dat eruit!

Mannen eten frietje in Dinxperlo
Meisje eet friet in Dinxperlo
Uitvoerders in Dinxperlo
Woningen in Dinxperlo
Zijaanzicht woningen in Dinxperlo
Droneshot woonwijk Dinxperlo