Wij hebben een oplossing voor het woningtekort

Ben jij er klaar voor?
Maarten en Jose

Niet normaal

We komen in Nederland meer dan 300.000 woningen tekort. Het is daardoor normaal geworden dat mensen geen betaalbare woning voor zichzelf of hun gezin kunnen vinden. Met de normale bouw halen we deze enorme achterstand niet in. Het moet sneller, beter, goedkoper en duurzamer. Het is tijd om de branche te veranderen. Bij Fijn Wonen doen we het daarom niet normaal. In onze fabriek maken we woningen die betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig zijn. Corporatiesontwikkelaars en beleggers: zijn jullie er klaar voor? Blijf op de hoogte van de laatse ontwikkelingen rondom de woningfabriek en Fijn Wonen, meld je nu aan voor de nieuwsbrief van Fijn Wonen! 

Keuzevrijheid bij conceptuele woningen

Wij creëren graag een fijne leefomgeving voor iedereen. Bij ons kies je daarom uit acht woningtypen in tweeëntwintig uitvoeringen. Of het nu om grondgebonden woningen of appartementen gaat: wij leveren altijd hoogwaardige woningen die passen bij de wijk waarin ze geplaatst worden. Ze zijn bovendien energiezuinig en circulair. Dat betekent dat het energieverbruik en de kosten voor de bewoner laag blijven.

Normaal is het bestellen van een woonwijk ingewikkeld

We hebben geen tijd te verliezen als het om het realiseren van goede, betaalbare woningen gaat. Daarom maken wij het bestelproces sneller én overzichtelijker. Samen stellen we een offerte op waarbij de totale prijs meteen duidelijk is. Zodra het plan er ligt, worden de woningen in onze fabriek gemaakt en binnen vijftien dagen op locatie afgeleverd. Heb jij een project beschikbaar? Vraag hier een offerte aan

Ben jij klaar voor de nieuwe manier van bouwen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de woningfabriek en onze woonproducten.

Aanmelden
Maarten en Jose

Over de campagne

Het woningtekort gaat niet over stukken grond, langzame vergunningstrajecten en trage, vervuilende bouwers. Het gaat over mensen. Het verhaal van de 38-jarige Maarten die noodgedwongen bij zijn moeder woont, staat symbool voor alle mensen die in een onwenselijke woonsituatie zitten.

Of dat nu bij hun moeder, in een te krap huis met een groot gezin of met drie werkenden in een gedeeld appartement is. Door goedkoper en sneller te bouwen - zonder in te leveren op kwaliteit en toekomstbestendigheid - kunnen we als Fijn Wonen bijdragen aan de oplossing voor het woningtekort. We zijn op zoek naar corporaties, ontwikkelaars en beleggers met dezelfde missie. Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.