Borculo | 12 levensloopbestendige woningen

In Borculo realiseren wij binnenkort 12 Levensloopbestendige Fijn Wonen-woningen voor ProWonenMet een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze specifieke uitvoering uitermate geschikt voor iedere levensfase. De woningen komen op de plaats van de voormalige supermarkt aan de Graaf Wichmanstraat en zijn ontworpen door Venster Architekten

Locatie

ProWonen en Fijn Wonen slaan de handen ineen 

Dinsdag 9 januari tekenden Coen Huijbers, manager Vastgoed bij ProWonen en Menso Oosting, directeur bij Fijn Wonen voor de ontwikkeling en realisatie van dit project. ''Hiermee starten we het nieuwe jaar gelijk goed! Door te investeren in deze nieuwe woningen voor de verhuur die ook nog eens levensloopbestendig zijn, bieden we 12 huishoudens voor langere tijd een fijne plek'' aldus Huijbers.

Oudenbosch 60 woningen

Venster Architekten

Venster Architekten is een professioneel en veelzijdig architectenbureau uit Gouda dat al meer dan 40 jaar een omvangrijk aantal projecten heeft gerealiseerd. De laatste twee decennia is het bureau uitgegroeid van lokale woningbouwpartij tot landelijk werkend allround bureau, met het grootste accent in de Randstad. Als een van de huisarchitecten van Fijn Wonen heeft Venster Architekten o.a. het project van 60 woningen in het Noord-Brabantse Oudenbosch ontworpen.

Meer weten over dit project?