In de woonwijk Legmeer-West hebben wij voor Eigen Haard 34 NOM-woningen gerealiseerd. Van de 34 woningen die zijn afgeleverd, zijn er 23 sociale huurwoningen en 11 middensegment huurwoningen. Deze laatste categorie woningen zijn vooral verhuurd aan doorstromers uit de sociale huur.

Locatie

Locatie Uithoorn

Op pad met vlugge vlogger Ferry in Uithoorn

Yes, daar is hij weer! Onze vrolijke vlogger (en natuurlijk Fijn Wonen-coach) Ferry. Deze keer vanuit de wijk Legmeer-West in Uithoorn om o.a. Saffira blij te maken met een duurzame Fijn Wonen-woning. In totaal zijn hier 34 energiezuinige woningen gerealiseerd in opdracht van Eigen Haard. Vera Luijendijk, bestuurder bij deze woningcorporatie, vindt de doorstroommogelijkheden van huurders die hierdoor ontstaan erg fijn. Ook Hans Bouma, wethouder Wonen bij de Gemeente Uithoorn, is enthousiast over dit project. Dit alles resulteerde in een geslaagde middag waarvan we je de beelden zeker willen niet onthouden. Kijk je mee?!
Fijn Wonen in Uithoorn

Fijn wonen in Uithoorn

Begin 2021 betrokken de eerste bewoners hun nul-op-de-meter woning in Legmeer-West. Van de 34 woningen die zijn afgeleverd, zijn er 23 sociale huurwoningen en 11 middensegment huurwoningen. Deze laatste categorie woningen zijn vooral verhuurd aan doorstromers uit de sociale huur.

Meer weten over dit project? Neem contact op met Popke