In Enschede hebben wij voor De Woonplaats 50 eengezinswoningen gerealiseerd. De bewoners hadden veel inspraak in het project Lage Bothof. Uiteindelijk hebben zij ook voor Fijn Wonen gekozen en konden wij de woningen realiseren. In woonwijk Lage Bothof is veel ruimte voor groen en zijn de woningen energiezuinig. En om het nog groener te maken is er zelfs een tuinwedstrijd uitgeschreven! 
Bert Timmen met de reporter in de wijk Lage Bothof in Enschede

Fijn samenwerken met Bert Timmen van De Woonplaats

“Bewoners zijn heel belangrijk voor ons, daarom proberen we zoveel mogelijk tot co-producerschap te komen. Dat betekent dat we samen met bewoners kijken hoe en met welke partij we een project aanvliegen”, vertelt Bert Timmen, Programmamanager Wijken bij De Woonplaats. Zo kwam het dat de stem van de bewoners van Lage Bothof bepalend was in de keuze voor Fijn Wonen. “Ze kozen voor de uitstraling en vele keuzemogelijkheden van deze woningen. Hun stem telt bij ons echt mee.”

Locatie

Locatie Lage Bothof Enschede

Joyce gunt zichzelf weer wat liefde

Joyce Baggel (40 jaar) heeft haar perfecte woning gevonden. Duurzaam, veilig en rustgevend. In de woning, die ze toegewezen kreeg door De Woonplaats en waar ze sinds 16 mei woont, vindt ze rust en herontdekt ze bovendien haar passie voor interieurdesign. Samen met grasparkieten Birdy en Dino (beide 6 jaar), maakt ze na 10 roerige jaren een nieuwe start in een woning in de Lipperkerkstraat, Enschede. De woning is onderdeel van de nieuwe wijk met 54 nieuwe eengezinswoningen Lage Bothof, gerealiseerd door Van Wijnen en Fijn Wonen. Vol enthousiasme deelt Joyce haar verhaal.