25 BENG-woningen

In het plan ‘De Smelterij’, aan de Laan van Hart van Zuid in Hengelo (O) realiseerden wij, in opdracht van Newomij,  25 energiezuinige woningen van het woningtype 202. Alle woningen zijn vrije sector huurwoningen en geschikt voor zzp-ers, starters en kleine gezinnen. De woningen bestaan uit hoek- en tussenwoningen en hebben een gemiddeld oppervlakte van 127 m2.

Het gebied

Locatie - Hart van Zuid - Hengelo

De Smelterij 

In het project Hart van Zuid vind je De Smelterij. Aan een groenstrook langs de Laan Hart van Zuid in Hengelo wordt het nieuwbouwproject De Smelterij gerealiseerd. Op deze, zeer centrale, locatie realiseren wij voor Newomij 25 BENG-woningen. 

In het plan 'De Smelterij' vind je straks diverse type woningen en appartementen. De woningen die Fijn Wonen gaat realiseren kenmerken zich als klassieke woningen met een industriële touch. Ze hebben een ruime woonkamer met op keuken op de begane grond, drie slaapkamers en een badkamer op de verdieping en een zolderverdieping die je nog zelf kunt indelen. De woningen hebben een nog een tuin met een berging. Hieronder zie je welk type Fijn Wonen-woning in dit plan gebruikt wordt.

Heren op de bouwplaats in Hengelo

Fijn Wonen en huren in Hengelo? Vanaf nu kan het!

In de gloednieuwe stadswijk Hart van Zuid is begin juni de verhuur gestart van 25 toekomstbestendige Fijn Wonen-woningen. De woningen zijn onderdeel van De Smelterij, een veelzijdig en groen gebied waar voorheen machinefabrikant Stork was gevestigd. Newomij is eigenaar van de woningen, de verhuur verloopt via Euverman Vastgoedbeheer Wonen.