NieuwsInspiratieCirculair bouwenNul-op-de-meter
11-12-2022Door Marrit de Haan

Voor het ontvangen van toekomstige woningeigenaren hebben Van Wijnen en Fijn Wonen gezamenlijk een gloednieuwe showroom geopend in Lelystad. Kopers van een nieuwbouwwoning kunnen hier terecht voor bakken vol inspiratie in de keuzes rondom de afwerking van hun koopwoning. In de showroom kunnen zij bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten tegel- en sanitairpakketten en diverse uitvoeringen van bouwkundige onderdelen van de woning, zoals binnendeuren, vensterbanken, schakelmateriaal, dakramen en trapafwerking.

Kopers inspireren
In het pand van Total Home Concept aan de Schoepenweg werden diverse ruimtes gestript en gerenoveerd tot een moderne showroom. Op dinsdag 13 december werd de showroom, na een feestelijke opening officieel in gebruik genomen. Vanaf nu wordt de ruimte door zowel kopersbegeleiders van Van Wijnen als Fijn Wonen-coaches van Fijn Wonen gebruikt om kopers te ondersteunen in de keuzes rondom de afwerking én oplevering van hun nieuwbouwwoning. Toineke Overmars, manager kopersbegeleiding bij Van Wijnen vertelt:

“Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op je af. Er moet in korte tijd van alles geregeld worden en ondertussen ga je kiezen hoe je wilt wonen. Dan is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben om al je woonwensen mee te bespreken.”
Lokale projecten

In Lelystad heeft Van Wijnen woningen in onder meer de projecten Duin en Water, Parkwijk en Bataviahaven ontwikkeld en gerealiseerd. Het gaat om zowel maatwerk- als fabrieksmatig gerealiseerde Fijn Wonen-woningen. Kopers van toekomstige nieuwbouwprojecten worden voortaan op afspraak ontvangen in de nieuwe showroom in Lelystad. Eerder was dit in het Friese Gorredijk, maar met de komst van deze gloednieuwe ruimte welke in het midden van het land ligt, hopen we (nog) beter bereikbaar te zijn!

En zo zag dat eruit!

Showroom Van Wijnen en Fijn Wonen