NieuwsNul-op-de-meter
25-5-2019Door Baukje van der Vlugt

Eerste NOM-woningen voor Actium in samenwerking met Fijn Wonen

Woningcorporatie Actium en Fijn Wonen hebben een overeenkomst getekend voor het realiseren van 30 Nul-op-de-Meter (NOM) woningen in woonpark Diepstroeten. Het zijn de eerste sociale huurwoningen in het woonpark.

Prachtig woonpark met behoud van groen

Woonpark Diepstroeten wordt ontwikkeld door Van Wijnen tot een prachtig woonpark, waar het oude groen en de idyllische sfeer bewaard worden gebleven. Een fantastisch gebied waar je heerlijk kunt wandelen en sinds kort dus ook kunt wonen.

Wanneer alles volgens planning verloopt, start Van Wijnen voor de zomervakantie met de bouw en kunnen de nieuwe bewoners in december 2018 verhuizen naar hun nieuwe woning. Voor Actium is dit een primeur. Nooit eerder bouwden zij sociale huurwoningen die volledig aardgasloos en all-electric zijn. Ook Fijn Wonen heeft een primeur; Actium neemt voor het eerst woningen af van Fijn Wonen. Een bijzonder moment om bij stil te staan. In klein comité en in idyllische sfeer is de overeenkomst op de bouwplaats ondertekend. Een waardevol moment voor alle partijen.