KlantverhalenNul-op-de-meter
1-5-2019Door Baukje van der Vlugt

Fijn Wonen met Nadine Krist

Onze collega Nadine Krist (Van Wijnen) gaat proefwonen in de circulaire modelwoning van Fijn Wonen in Gorredijk. Samen met haar man Bjorn en twee dochters Noa (12) en Liv (8) wonen, leven en werken ze er de komende 12 dagen. Hoe is het om in een gasloos-energieneutrale en circulaire woning te wonen?

Naast de gebruikelijke klantonderzoeken die Van Wijnen en Fijn Wonen doen, is nu de beurt aan een echt gezin om de woning te laten beleven en hun ervaringen te horen. Nadine Krist is secretaresse van de afdeling Productontwikkeling bij Van Wijnen Noord. In haar functie krijgt ze tot in detail mee wat er aan producten en keuzes gemaakt wordt voor de duurzame en betaalbare woningen van Fijn Wonen. Ze is dus best nieuwsgierig hoe het wonen in circulaire woning nou echt voelt.

En hoe heeft ze het ervaren?

Van Wijnen en Fijn Wonen zien het proefwonen als een zinvolle aanvulling op de klantonderzoeken. Vloerverwarming, volledige isolatie, warmtepomp; hoe is dat nou? En hoe heeft Nadine de 301-woning van Fijn Wonen ervaren? Bekijk de korte video hierboven!