Fijn voor iedereen

Onze klanten, bewoners en collega's aan het woord

“Het woonproduct van Fijn Wonen voldoet echt aan onze kwaliteitsverwachtingen.”

“Duurzaamheid bevordert de betaalbaarheid voor de huurders. Fijn Wonen doet dit in de vorm van goed geïsoleerde, all-electric, energieneutrale woningen”, aldus Jeroen Demmers van Omnia Wonen over nieuwbouwproject De Dijkjes in Elburg.

Meer weten over deze samenwerking? Klik op de rode playknop in de afbeelding of lees het interview.

“Het is de doorpakmentaliteit en innovatiedrang die Fijn Wonen uniek maakt”

Vastgoedbelegger Amvest en Fijn Wonen sloegen de handen ineen en bouwen samen aan een fijne leefomgeving in Lelystad. Een project dat smaakt naar meer, aldus Rick Kalksma, transactiemanager bij Amvest. “Het volgende project staat al op de planning.”

Meer weten over deze samenwerking? Klik op de rode playknop in de afbeelding of lees het interview.

"Wij geloven echt in het product van Fijn Wonen"

“Ons doel is mensen een thuis voor nu en voor later te bieden.” Misschien is die missie nou precies de reden waarom het zo goed werkt tussen Actium en Fijn Wonen. “Tja, misschien lijken we best een beetje op elkaar”, lacht Manager Vastgoed Rob Hoogeveen.

Meer weten over deze samenwerking? Bekijk de video door op de rode playknop te drukken of lees het interview.

Bewoners aan het woord

“Het is altijd aangenaam in huis en ik verbruik bijna geen energie!”

Medio maart 2019 verliet Agnes van der Veen haar negentiende-eeuwse woning in Grou voor een splinternieuwe Nul-op-de-Meterwoning van Fijn Wonen in Akkrum. En daar is ze maar wat blij mee: “Dit woont stukken comfortabeler. En ik heb bijna geen energielasten!”

“Terug naar ons vertrouwde stekkie”

Woongroep Marenland besloot in de zomer van 2019 alle huizen aan de Emmastraat te vervangen voor nieuwe gasloze, energiezuinige en aardbevingsbestendige woningen. Een goede zaak, meent Stoppels. “Alles kraakte en piepte in ons oude huis, de boel was niet goed geïsoleerd en ook al heb ik zelf nooit wat meegekregen van de aardbevingen, het is toch goed dat de woningen voorbereid zijn op de volgende schok.”

"Het was het wachten meer dan waard"

In 2017 startte Fijn Wonen in opdracht van woningcorporatie Wonen Noordwest Friesland met de aanleg van een nieuwe gasloze woonwijk. “Een project dat meteen mijn aandacht greep”, vertelt Lotte, geboren en getogen Deinummer. “Hoe ouder ik werd, hoe meer ik van ‘mijn dorp’ ging houden. Hier ben ik dicht bij de stad, dicht bij de natuur én dicht bij mijn familie.” Lotte vertelt graag meer over haar fijne plek!

Collega's aan het woord

“Wij zijn de woningmarkt écht aan het veranderen”

Grico Sikkema is projectmanager bij Fijn Wonen en leidt woningbouwprojecten van kop tot staart. Door de jaren heen is hij zich gaan realiseren dat de manier waarop woningbouwprojecten verlopen, ook anders kan. “Fijn Wonen is geen traditionele aannemer. Wij zijn echt een aanbieder van woonproducten.” Wat hij daar precies mee bedoelt, legt hij graag uit.

“Uit cijfers kun je zoveel nuttige informatie halen”

‘Meten is weten.’ Het is zo’n uitspraak die zomaar eens op een tegeltje aan de muur bij Annalies van der Wiel zou kunnen prijken. Ze maakte zelfs van cijfers haar werk. Saai? Allesbehalve. “Met alle data die we verzamelen, kunnen we niet alleen onze bewoners helpen duurzame keuzes te maken, maar ook onze interne processen optimaliseren”, vertelt de data scientist van Fijn.

“Waarom moeilijk doen als het eenvoudiger kan?”

Het ene baanbrekende idee is nog maar net gelanceerd, of de volgende innovatieve oplossing rolt alweer van de band. Maar de proposition developer van Fijn kan er niet genoeg van krijgen. “Het is toch te gek als iemand aan het einde van de maand plots een mooi bedrag overhoudt dankzij het concept dat jij mede ontwikkeld hebt”, vertelt David Hamoen.

“Met online marketing kun je mensen heel direct bereiken”

“Ik help Fijn online de juiste mensen met de juiste boodschap te bereiken” verteld onze online marketeer Laura Kuiper. De wereld van online marketing en social media biedt veel kansen om steeds meer mensen met onze boodschap ‘Fijn leven en groeien, vandaag, morgen en overmorgen’ te bereiken.

“Fijn Wonen is de oplossing. Daar geloof ik echt in”

“Kijk, ik volg ook het nieuws. Ik zie hoe scheef de verhouding tussen de woningvraag en het aanbod is. Hoe we worstelen met vraagstukken over duurzaamheid. Hoe de wereld verandert”, vertelt Redmer Dijkstra. “En juist daarom is het zo mooi om te werken voor een partij die daarop voorbereid is.

Ook samenwerken met Fijn Wonen?

Neem contact op